Ontdek de Spannende Smaak van Thaise Vis: Eenvoudig Recept voor een Gevarieerd Diner!
Laat je smaakpapillen reizen naar Thailand met ons recept voor Thaise vis! Onze unieke combinatie van aromatische kruiden, verse ingrediënten en de delicate smaak van vis zal van je diner een onvergetelijke culinaire ervaring maken. Probeer ons recept vandaag nog en verras je dierbaren met de smaak van de exotische Thaise keuken!
Ingrediënten
- 400 ml kokosmelk (12-14% vetgehalte)
- 2 eetlepels groene currypasta
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 300 g kabeljauwfilet
- Olie
- Een snufje zout naar smaak
- 1 eetlepel vissaus
- 1 eetlepel citroensap
- Rijst
- Babyprei (baby broccoli)
Bereiding:
- Snijd de vis in kleine stukjes, kruid en besprenkel met citroensap.
- Verhit de olie en bak de gesnipperde ui, voeg knoflook toe.
- Voeg de gesneden vis toe.
- Bak even en voeg kokosmelk, currypasta en vissaus toe.
- Kook tot de saus indikt.
- Het is het beste om de broccoli in een aparte pan te bakken of te grillen.
- Serveer met rijst.